جزئیات محصول میکروکریستالین وکس

میکروکریستالین وکس

میکروکریستالین وکس مخلوطی از هیدروکربن های اشباع، جامد و شاخه دار می باشد که از تصفیه نفت به دست می آید. میکروکریستالین وکس به صورت بی رنگ و یا زرد رنگ ، بدون بو و دارای نقطه ذوب بین ۶۲ تا ۱۰۲ درجه سانتی گراد می باشد.

  • موارد کاربرد: در صنایع گوناگون از جمله صنایع تایر، آرایشی و بهداشتی، پولیش و پوشش های حفاظتی، قالبگیری و ریخته گری و همچنین بعنوان عامل ضد کف و حباب استفاده می شود.
  • نوع بسته بندی: بشکه، کارتن، کیسه.
  • نحوه سفارش: جهت سفارش با واحد فروش هماهنگ گردد.

productImage